Ограничено изпитание 2024.05.20; 43ad3e
Следващата епоха на
Counter-Strike
започва това лято
Counter-Strike 2 е най-големият технически напредък в историята на Counter-Strike, подсигуряващ нови характеристики и обновления за години наред.

Всички нови характеристики на играта ще бъдат разкрити, когато тя излезе официално това лято, но пътят към Counter-Strike 2 започва от днес като ограничено изпитание, достъпно за подбрани CS:GO играчи. По време на изпитателния период ще оценяваме подклас от характеристиките на Counter-Strike 2, така че да разчистим всякакви потенциални проблеми преди глобалното ѝ излизане.

Counter-Strike 2 ще пристигне идното лято като безплатно подобрение на CS:GO. Така че натрупайте своето снаряжение, усъвършенствайте уменията си и се подгответе за предстоящото!

Продължавайте да четете, за да научите още относно някои от характеристиките на Counter-Strike 2 в ограниченото изпитание.
Играта се променя
Димните гранати вече са динамични обемни обекти, които взаимодействат с обкръжението и реагират на светлина, стрелба и експлозии.
Игрално преживяване
Димът вече има способността да взаимодейства с други събития от игралното преживяване, създавайки нови благоприятни възможности. Куршумите и експлозивните гранати вече могат да изтласкат дима, така че за кратко да разкрият видимостта или да разстелят прикритието.
Разпростира се естествено, за да изпълни пространството
Димът вече ще се просмуква през отворени врати и счупени прозорци, ще се спуска надолу и нагоре по стълбища, а също така ще се разпростира в дълги коридори и ще се слива с други източници на дим.
Реагират на осветление
В Counter-Strike 2 димните частици работят в унисон с обединената осветителна система, позволяваща по-реалистична светлина и цвят.
Получавате това, което виждате
Тактовата честота вече не е от значение за придвижване, стреляне или хвърляне.
Обновленията на под-тактово честотно отчитане са същността на Counter-Strike 2. Преди това сървърът оценяваше света само в дискретни времеви интервали (наречени „тактови честоти“). Но благодарение на архитектурата на Counter-Strike 2 за обновяване на под-тактово честотно отчитане, сървърите знаят точния миг, когато е започнало движение, направен е изстрел или е хвърлена граната.

В резултат на това, независимо от тактовата честота на отчитане, откликът при движението и стрелбата Ви ще бъде еднакво чевръст, а Вашите гранати винаги ще се приземяват по един и същ начин.
Артикулите Ви в съвсем нова светлина
Пренесете целия си CS:GO инвентар при своя преход към Counter-Strike 2. Не само ще запазите всички артикули, които сте колекционирали през годините, но всички от тях ще се облагодетелстват от осветлението и материалите на Source 2.

В допълнение към поддръжката на наследствените артикули и окраски, всички обикновени оръжия бяха подобрени с по-детайлни модели. А някои оръжейни окраски се възползват от тези нови модели.
Висококачествени визуални ефекти
От потребителския интерфейс до игралното преживяване, всички визуални ефекти са преосмислени.
Всички визуални ефекти в Counter-Strike 2 са обновени. Със системите за осветление и частици на Source 2, водата, експлозиите, огънят, димът, проблясъците от дулото, трасиращите куршуми, ефектите при попадение и още други имат съвсем нова външност и поведение.
Визуални елементи на игралното преживяване
В Counter-Strike 2 най-критичните визуални елементи на игралното преживяване бяха преработени, вземайки предвид отчетливостта. Ефектите при попадение на куршумите могат да бъдат лесно видени от разстояние, а кървавите петна, съответстващи на посоката на изстрела, които изсъхват с течение на времето, Ви дават още информация, докато се придвижвате през света.
Ефекти на обкръжението
Изпитайте напълно преработени експлозии, огън, осветяване на C4 и още други. Възползвайки се от преимуществата на Source 2 двигателя и модерния хардуер, ефектите на обкръжението в Counter-Strike 2 включват подобрена визуална прецизност и по-значителна съгласуваност.
Подобрения на потребителския интерфейс
Потребителският интерфейс в Counter-Strike 2 е напълно преработен. Това включва свежи визуални ефекти в целия проекционен дисплей. Тези подобрения не само изглеждат добре, но също така предават важна информация за състоянието на играта.
Прецизно аудио
Преработено, ребалансирано, отекващо
Озвучаването в Counter-Strike 2 беше преработено, така че по-добре да отразява физическото обкръжение, да бъде по-ясно доловимо и да изразява повече информация за състоянието на играта. Също така беше ребалансирано за по-комфортно слухово преживяване.
Предстоят още неща
Ограниченото изпитание оценява само подклас от характеристиките на Counter-Strike 2, така че значителните проблеми да могат да бъдат разрешени преди лятото. Но предстоят още толкова много неща. Само след няколко месеца ще разкрием всички подробности за Counter-Strike 2 и нямаме търпение да ги споделим с Вас.