ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ 2024.04.16; 4e95f7
Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
COUNTER-STRIKE
ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Το Counter-Strike 2 αποτελεί το μεγαλύτερο τεχνολογικό άλμα στην ιστορία του Counter-Strike, εξασφαλίζοντας νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις για πολλά χρόνια.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα αποκαλυφθούν όταν κυκλοφορήσει επίσημα το καλοκαίρι, αλλά η πορεία προς το Counter-Strike 2 ξεκινά σήμερα με την Περιορισμένη Δοκιμή για επιλεγμένους παίκτες CS:GO. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής περιόδου, θα αξιολογήσουμε ένα υποσύνολο χαρακτηριστικών, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το Counter-Strike 2 θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι ως δωρεάν αναβάθμιση του CS:GO. Φτιάξτε λοιπόν την εξόπλισή σας, τελειοποιήστε τις δεξιότητές σας και προετοιμαστείτε για όσα θα ακολουθήσουν!

Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της Περιορισμένης Δοκιμής του Counter-Strike 2!
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Οι χειροβομβίδες καπνού είναι τώρα δυναμικά ογκομετρικά αντικείμενα, που αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον και αντιδρούν στον φωτισμό, τους πυροβολισμούς και τις εκρήξεις.
Τρόπος παιχνιδιού
Ο καπνός πλέον μπορεί να αλληλεπιδρά με άλλα μέρη του παιχνιδιού, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες. Οι σφαίρες και οι χειροβομβίδες μπορούν να ωθήσουν προσωρινά τον καπνό για καλύτερη ορατότητα ή περισσότερη έμφραξη.
Επεκτείνεται για να γεμίσει φυσικά τους χώρους
Τώρα ο καπνός θα διαχέεται από ανοιχτές πόρτες και σπασμένα παράθυρα, θα κινείται ανοδικά και καθοδικά σε σκάλες και θα εξαπλώνεται σε μεγάλους διαδρόμους μαζί με άλλους καπνούς.
Αντιδρά στον φωτισμό
Στο Counter-Strike 2, τα σωματίδια καπνού λειτουργούν με το ενοποιημένο σύστημα φωτισμού για πιο ρεαλιστικό φως και χρώμα.
ΔΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ
Δεν έχει πλέον σημασία ο ρυθμός τικ για την κίνηση, τους πυροβολισμούς ή τη ρίψη χειροβομβίδων.
Οι ενημερώσεις «υπό-τικ» είναι η καρδιά του Counter-Strike 2. Προηγουμένως, ο διακομιστής αξιολογούσε τον κόσμο μόνο σε διακριτά χρονικά διαστήματα (που ονομάζονται τικ). Χάρη στην αρχιτεκτονική της ενημέρωσης «υπό-τικ» του Counter-Strike 2, οι διακομιστές γνωρίζουν την ακριβή στιγμή κατά την οποία ξεκινά μια κίνηση, ανοίγει πυρ ή γίνεται ρίψη χειροβομβίδας.

Ως αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως ρυθμού τικ, η κίνηση και οι πυροβολισμοί σας θα ανταποκρίνονται πάντα ισοδύναμα και οι χειροβομβίδες σας θα προσγειώνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο.
ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ
Φέρτε ολόκληρη τη λίστα αντικειμένων σας από το CS:GO στο Counter-Strike 2. Θα διατηρήσετε όλα τα αντικείμενα που έχετε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια και θα φαίνονται σαν καινούρια με τον φωτισμό και τα υλικά του Source 2.

Πέρα από την υποστήριξη των παραδοσιακών μοντέλων και φινιρισμάτων, όλα τα βασικά όπλα έχουν αναβαθμιστεί με μοντέλα υψηλής ανάλυσης. Μερικά φινιρίσματα όπλων επωφελούνται από αυτά τα νέα μοντέλα.
ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Όλα τα οπτικά εφέ έχουν ανασχεδιαστεί, από τη διεπαφή μέχρι τον τρόπο παιχνιδιού.
Όλα τα οπτικά εφέ έχουν ενημερωθεί στο Counter-Strike 2. Τα συστήματα φωτισμού και σωματιδίων του Source 2 έχουν δώσει ολοκαίνουρια εμφάνιση και συμπεριφορά στο νερό, τις εκρήξεις, τη φωτιά, τον καπνό, τη λάμψη κλείστρου, την τροχιά σφαιρών, τα εφέ σύγκρουσης και άλλα.
ΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Στο Counter-Strike 2, τα πιο σημαντικά γραφικά του παιχνιδιού έχουν ανασχεδιαστεί με γνώμονα την αναγνωσιμότητα. Μπορείτε εύκολα να διακρίνετε τις συγκρούσεις σφαιρών από απόσταση και η κατεύθυνση του αίματος (που ξεθωριάζει σταδιακά) μετά από τραυματισμό σάς δίνει περισσότερα στοιχεία ενώ περιηγείστε στο παιχνίδι.
ΕΦΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ετοιμαστείτε για συνολικά ανασχεδιασμένες εκρήξεις, φωτιά, φωτισμό C4 και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας τη μηχανή Source 2 και σύγχρονο υλισμικό, τα περιβαλλοντικά εφέ του Counter-Strike 2 διαθέτουν βελτιωμένη οπτική πιστότητα και συνοχή.
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΔΙΕΠΑΦΗΣ
Η διεπαφή του Counter-Strike 2 έχει ανασχεδιαστεί συνολικά με καινούρια οπτικά εφέ. Οι βελτιώσεις αυτές δεν έχουν μόνο ωραία εμφάνιση, αλλά δίνουν και σημαντικές πληροφορίες στον παίκτη.
ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΧΟΣ
ΝΕΟΣ ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Οι ήχοι του Counter-Strike 2 έχουν ανασχεδιαστεί, ώστε να αντικατοπτρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια το περιβάλλον, να είναι πιο διακριτοί και να εκφράζουν περισσότερες καταστάσεις παιχνιδιού. Επίσης, έχουν εξισορροπηθεί εκ νέου για πιο άνετη εμπειρία ακρόασης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Η Περιορισμένη Δοκιμή αξιολογεί μόνο ένα υποσύνολο των χαρακτηριστικών του Counter-Strike 2, ώστε να επιλυθούν τα κύρια προβλήματα πριν το καλοκαίρι. Αλλά τα καλύτερα έρχονται. Σε λίγους μήνες θα αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες του Counter-Strike 2. Ανυπομονούμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.