Begränsat test 2024.07.23; be8a26

Counter-Strike
inleder en ny era i sommar
Counter-Strike 2 är det största tekniska steget framåt i Counter-Strikes historia och utgör grunden för nya funktioner och uppdateringar under kommande år.

Spelets alla nya funktioner kommer att avslöjas när det officiellt lanseras i sommar, men vägen till Counter-Strike 2 börjar idag som ett begränsat test för utvalda CS:GO-spelare. Under den här testperioden utvärderar vi en del av funktionerna för att hitta eventuella problem innan den globala lanseringen.

I sommar kommer Counter-Strike 2 som en gratis uppgradering till CS:GO. Så välj utrustning, finslipa dina färdigheter och förbered dig för vad som kommer härnäst.

Läs vidare för att lära dig mer om några av funktionerna i det begränsade Counter-Strike 2-testet!
Paradigmskifte
Rökgranater är nu dynamiska volymetriska föremål som interagerar med miljön och reagerar på belysning, skottlossning och explosioner.
Spelupplägg
Rök kan nu interagera med andra element i spelet, vilket skapar nya möjligheter. Kulor och högexplosiva granater kan kortvarigt flytta på röken för att röja siktlinjer eller utöka ocklusion.
Naturlig spridning
Rök sipprar nu ut ur öppna dörrar och krossade fönster, upp och ned för trappor, sprider sig i långa korridorer samt blandas med annan rök.
Reagerar på belysning
I Counter-Strike 2 interagerar rökpartiklar med det enhetliga belysningssystemet som möjliggör ljus och färg med mer realism.
Det du ser är vad du får
Tickfrekvens påverkar inte längre förflyttning, skjutning eller kastning.
”Subtick”-uppdateringar är själva hjärtat i Counter-Strike 2. Tidigare använde servern diskreta tidsintervall (”ticks”) för att utvärdera världen, men tack vare den uppdaterade arkitekturen i Counter-Strike 2 och användningen av ”subticks” vet servern nu det exakta ögonblicket när en rörelse sker, ett skott avlossas eller en granat kastas.

Så oavsett tickfrekvens kommer dina rörelser och skott att kännas lika lyhörda, och dina granater landar alltid på samma sätt.
Dina föremål i ett helt nytt ljus
Ta med hela ditt CS:GO-förråd till Counter-Strike 2. Du behåller alla saker som du har samlat under åren och dessa saker kommer att dra nytta av Source 2:s belysning och material.

Förutom stöd för äldre modeller och lackeringar, har alla standardvapen uppgraderats med högupplösta modeller och vissa vapenlackeringar drar nytta av dessa nya modeller.
Högupplösta visuella effekter
Alla visuella effekter har polerats – från gränssnitt till gameplay.
Alla visuella effekter har uppdaterats i Counter-Strike 2. Med Source 2-belysning och -partikelsystem har vatten, explosioner, brand, rök, mynningsflammor, projektilspår, träffeffekter och mycket mer fått nya utseenden och beteenden.
Spelgrafik
I Counter-Strike 2 har de viktigaste visuella elementen designats om för att göra dem mer synliga. Kulträffar är nu tydligt urskiljbara på avstånd. Dessutom ger nya riktade blodfläckar (som bleknar med tiden) mer information medan du tar dig fram genom världen.
Miljöeffekter
Upplev förnyade explosioner, eld, C4-ljus och mer. Miljöeffekter i Counter-Strike 2 har förbättrad visuell återgivning och större konsekvens med hjälp av Source 2-motorn och modern maskinvara.
Förbättringar av gränssnittet
Gränssnittet i Counter-Strike 2 har fått en totalrenovering, med nya visuella effekter i hela HUD:en. Dessa förbättringar ser inte bara fina ut, de förmedlar även viktig spelinformation.
Exakt ljud
Omarbetat, balanserat och med efterklang
Ljud i Counter-Strike 2 har omarbetats för att bättre återspegla den fysiska miljön, vara tydligare och uttrycka spelets tillstånd bättre. De har också balanserats för en mer bekväm lyssningsupplevelse.
Det kommer mera
Det begränsade testet utvärderar bara en delmängd av Counter-Strike 2:s funktioner så att stora problem kan lösas före sommaren. Men det kommer mera! Om bara några månader avslöjar vi alla detaljer om Counter-Strike 2 och vi är spända på att få dela allt med dig.