Rajoitettu testi 2024.07.23; be8a26
Uuden sukupolven
Counter-Strike
tulee kesällä
Counter-Strike 2 on koko Counter-Striken historian merkittävin tekninen edistysaskel, josta riittää ammennettavaksi päivityksiä ja uusia ulottuvuuksia tulevillekin vuosille.

Pelin kaikki uudet ominaisuudet paljastetaan kesällä julkaisun yhteydessä, mutta rajoitettu testi avaa ovet Counter-Strike 2:een kuitenkin jo tänään. Joukko CS:GO-pelaajia on valikoitu osallistumaan rajoitettuun testiin, jonka tarkoituksena on selvittää CS2:n mahdolliset ongelmakohdat ennen maailmanlaajuista julkaisua.

Kesällä julkistettava Counter-Strike 2 -päivitys on CS:GO-pelaajille ilmainen. Kokoa siis varusteet ja hio taitosi huippukuntoon, jotta olet valmiina tulevaan.

Lue alta lisätietoa Counter-Strike 2:n rajoitetusta testistä.
Käänteentekevä päivitys
Savukranaatit ovat nyt dynaamisia volumetrisiä esineitä, jotka vaikuttavat ympäristöön ja reagoivat valaistukseen, aseisiin ja räjähdyksiin.
Pelattavuus
Savu pystyy nyt vaikuttamaan pelitapahtumiin ja luomaan uusia käänteitä. Luodit ja HE-kranaatit voivat työntää savupilveä pois tieltä tai levittää sitä suojaksi.
Täyttää tilan luonnollisesti leviämällä
Nyt savu menee ulos avatuista ovista ja rikkoutuneista ikkunoista, ylös ja alas portaita, sekä leviää pitkissä käytävissä ja yhdistyy muihin savupilviin.
Reagoi valaistukseen
Counter-Strike 2:ssa savuhiukkaset toimivat yhtenäisellä valaistusjärjestelmällä, joka mahdollistaa realistisemman valon ja värin.
WYSIWYG
Tick-taajuus ei enää vaikuta liikkumiseen, ampumiseen tai heittämiseen.
Ali-tick-päivitykset ovat keskeinen osa Counter-Strike 2:ta. Aiemmin palvelin tulkitsi pelin tapahtumat vain erillisinä aikajaksoina (ticks). Counter-Strike 2:n ali-tick-päivityksen ansiosta palvelimet rekisteröivät nyt tarkan hetken jolloin liikutaan, ammutaan tai heitetään kranaatti.

Tämän seurauksena liikkuminen ja ampuminen tapahtuvat ilman viivettä, ja kranaatit lentävät aina samalla tavalla tick-taajuudesta riippumatta.
Esineesi aivan uudessa valossa
Tuo koko CS:GO-varastosi Counter-Strike 2:een. Säilytät kaikki vuosien varrella keräämäsi esineet, ja lisäksi ne kaikki saavat uutta puhtia Source 2:n valaistuksesta ja materiaaleista.

Perinteisten mallien ja ulkoasujen tukemisen lisäksi kaikki varastossa olevat aseet on päivitetty korkearesoluutioisilla malleilla, ja jotkin aseiden ulkoasut hyödyntävät näitä uusia malleja.
Korkean resoluution visuaaliset tehosteet
Käyttöliittymästä pelattavuuteen, kaikki visuaaliset tehosteet on täysin uudistettu.
Counter-Strike 2:ssa kaikki visuaaliset tehosteet on päivitetty. Source 2:n valaistuksen ja partikkelijärjestelmän ansiosta vesi, tuli, savu, räjähdykset, suuliekit, luotien valojuovat ja osumat ovat saaneet uuden ilmeen.
Pelin grafiikat
Counter-Strike 2:n graafisissa parannuksia on keskitytty tarkkuuteen. Luotien osuman vaikutuksia voi tarkastella kauempaa, ja suuntaa-antavat veritahrat (jotka katoavat ajan myötä) antavat pelaajalle lisätietoa pelin aikana.
Ympäristötehosteet
Koe täysin uudistetut räjähdykset ja tuli- ja C4-valaisutehosteet. Source 2:n ja nykyaikaisen laitteiston avulla Counter-Strike 2:n ympäristötehosteet ovat entistä näyttävämpiä ja realistisempia.
Käyttöliittymän parannukset
Counter-Strike 2:n käyttöliittymä on kokenut täydellisen uudistuksen, joka sisältää tuoreita visuaalisia tehosteita koko HUDiin. Nämä parannukset eivät ole pelkästään esteettisiä, vaan ne antavat myös tärkeää tietoa pelin tilasta.
Tarkka ääni
Uudistettu, tasapainotettu, jälkikaikuinen
Counter-Strike 2:n äänet on täysin uudistettu, jotta ne vastaisivat paremmin fyysistä ympäristöä, olisivat selkeämpiä ja ilmaisisivat paremmin pelin tilaa. Äänet on myös tasapainotettu uudelleen miellyttävämmän kuuntelukokemuksen aikaansaamiseksi.
Lisää on tulossa
Rajoitetussa testissä arvioidaan vain osa Counter-Strike 2:n ominaisuuksista, jotta isoimmat ongelmat voidaan ratkaista ennen kesää. Lisää on kuitenkin tulossa. Muutaman kuukauden kuluessa paljastamme kaikki Counter-Strike 2:n yksityiskohdat. Tuskin maltamme odottaa, että saamme jakaa ne kanssasi.