korlátozott teszt 2024.06.19; 7a9d22
A Counter-Strike
következő korszaka
e nyáron kezdődik
A Counter-Strike 2 a Counter-Strike történetének legnagyobb technikai ugrása, amely évekig fogja biztosítani az új funkciókat és frissítéseket.

A játék összes új jellemzőjét felfedjük majd, amikor ezen a nyáron hivatalosan is megjelenik, de a Counter-Strike 2-höz vezető út ma kezdődik egy korlátozott teszttel a kiválasztott CS:GO játékosok számára. E tesztidőszak alatt a jellemzők egy részét értékeljük ki, hogy felfedjük a problémákat a globális megjelenés előtt.

A Counter-Strike 2 idén nyáron érkezik, a CS:GO ingyenes fejlesztéseként. Készíts hát összeállításokat, fejleszd ügyességed, és készülj fel a következő lépésre!

Olvass tovább a Counter-Strike 2 korlátozott teszt némely jellemzőjének részleteiért.
Ez mindent megváltoztat
A füstgránátok mostantól dinamikus térfogati objektumok, melyek interakcióba lépnek a környezettel, és reagálnak a megvilágításra, lövésekre és robbanásokra.
Játékmenet
A füst most már képes kölcsönhatásba lépni más játékeseményekkel, új lehetőségeket teremtve. A golyók és a robbanógránátok elfújhatják a füstöt, hogy rövid időre kitisztítsák a rálátást vagy kiterjesszék a takarást.
Kiterjed, hogy természetesen töltse ki a teret
A füst mostantól átszivárog a nyitott ajtókon és törött ablakokon, le és fel terjed a lépcsőkön, valamint terjeszkedik hosszú folyosókon, és keveredik más füstökkel.
Reagál a megvilágításra
A Counter-Strike 2-ben a füstrészecskék együttműködnek az egységesített megvilágítási rendszerrel, valósághűbb fényt és színt téve lehetővé.
Azt kapod, amit látsz
A tick rate mostantól nem számít mozgás, lövés és dobás közben
A Counter-Strike 2 lelkét a ticknél rövidebb frissítési ütem adja. A szerver korábban diszkrét (ticknek nevezett) időintervallumokban értékelte ki a világot. A Counter-Strike 2 ticknél rövidebb frissítési architektúrájának köszönhetően a szerverek ismerik a pontos pillanatot, amikor megkezdenek egy mozgást, leadnak egy lövést vagy gránátot dobnak.

Ennek eredményeképp, a tick rate-től függetlenül, a mozgásod és lövéseid jobban reagálnak, a gránátjaid pedig mindig ugyanúgy érnek földet.
A tárgyaid, teljesen új megvilágításban
Hozd magaddal teljes CS:GO raktárad a Counter-Strike 2-be. Nem csak megtartasz minden tárgyat, amit az évek alatt gyűjtöttél, de mindnek előnyére fog válni a Source 2 megvilágítása és anyagai.

A hagyományos modellek és festések támogatása mellett minden alap fegyver magas minőségű modellre lett fejlesztve, és egyes fegyverfestések kihasználják ezeket az új modelleket.
Magas minőségű látványeffektek
Minden látványeffektet újragondoltunk, a kezelőfelülettől a játékmenetig.
A Counter-Strike 2-ben az összes vizuális effekt frissítve lett. A Source 2 megvilágítási- és részecskerendszereivel új megjelenést és viselkedést kapott a víz, a robbanások, a tűz, a füst, a torkolattüzek, a lövedéknyomjelzők, a becsapódási hatások és egyebek.
Játékmenet-látvány
A Counter-Strike 2-ben átdolgoztuk a legkritikusabb játékmeneti látványelemeket, a felismerhetőséget tartva szem előtt. A lövedékbecsapódások könnyen láthatók a távolból, és az irányfüggő vérfröccsenések (amelyek idővel elhalványulnak) több információt adnak, miközben a játékvilágban mozogsz.
Környezeti effektek
Élj át teljesen újraalkotott robbanásokat, tüzet, C4-megvilágítást és egyebeket. A Source 2 motor és modern hardver kihasználásával a környezeti effektek a Counter-Strike 2-ben javított valósághűséggel és nagyobb következetességgel bírnak.
Kezelőfelület-fejlesztések
A kezelőfelület a Counter-Strike 2-ben teljes felújítást kapott, benne friss látványeffektekkel szerte a HUD-on. E fejlesztések nem csak szépen néznek ki, de fontos játékállapotokat is kommunikálnak.
Pontos hang
Átdolgozva, kiegyensúlyozva, visszhangosítva
A Counter-Strike 2 hangok át lettek dolgozva, hogy jobban tükrözzék a fizikai környezetet, felismerhetőbbek legyenek és jobban kifejezzék a játékállapotot. A kényelmesebb hangélményért ki is lettek egyensúlyozva.
Több is lesz még
A korlátozott teszt csak a Counter-Strike 2 jellemzőinek egy részét értékeli ki, hogy a nagy hibákat nyárig ki lehessen javítani. De sokkal több is lesz még. Csupán néhány hónap múlva felfedjük a Counter-Strike 2 minden részletét, és alig várjuk, hogy megoszthassuk azokat veletek.