Testare limitată 2024.07.23; be8a26
Counter-Strike
intră într-o nouă eră
vara aceasta
Counter-Strike 2 reprezintă cel mai mare salt tehnologic din istoria jocului Counter-Strike, punând la dispoziție caracteristici și actualizări noi pentru mulți ani de acum înainte.

Toate aceste caracteristici noi vor fi dezvăluite odată cu lansarea oficială a jocului din această vară, dar călătoria spre Counter-Strike 2 începe chiar astăzi cu versiunea de testare limitată pentru Counter-Strike 2, care va fi disponibilă jucătorilor de CS:GO selecționați. Pe durata acestei testări, vom evalua o serie de funcționalități pentru a remedia orice problemă posibilă înainte de lansarea globală.

Counter-Strike 2 va fi lansat în această vară ca o actualizare gratuită pentru CS:GO. Așa că pregătește-ți echipamentul, perfecționează-ți îndemânarea și pregătește-te pentru ce va urma!

Continuă să citești pentru a afla mai multe despre câteva dintre caracteristicile versiunii de testare limitată pentru Counter-Strike 2.
Schimbare revoluționară
Grenadele fumigene sunt acum obiecte volumetrice dinamice care interacționează cu mediul și reacționează la iluminat, focuri de armă și explozii.
Elemente de joc
Fumul poate interacționa acum cu alte evenimente din joc, creând astfel noi oportunități. Gloanțele și grenadele explozive pot dispersa sau concentra fumul pentru a reduce sau a spori vizibilitatea.
Extindere pentru a umple spațiile în mod natural
Acum fumul se împrăștie prin ușile deschise și geamurile sparte, coboară și urcă pe scări, se răspândește pe coridoare lungi și se combină cu fumul altor grenade fumigene.
Reacția la iluminare
În Counter-Strike 2, particulele de fum funcționează cu sistemul de iluminare unificat, motiv pentru care lumina și culorile sunt redate mult mai realist.
Informații exacte
Frecvența ciclurilor de actualizare nu mai contează pentru mișcări, focuri sau aruncări.
Sub-ciclurile de actualizare stau la baza jocului Counter-Strike 2. Anterior, serverele evaluau lumea doar la intervale de timp definite (denumite cicluri de actualizare). Mulțumită arhitecturii de sub-cicluri de actualizare aferente jocului Counter-Strike 2, serverele știu exact când începe o mișcare, când este tras un foc de armă sau când o grenadă este aruncată.

Drept urmare, indiferent de frecvența ciclurilor de actualizare, mișcările și focurile tale vor fi la fel de receptive, iar grenadele tale vor avea întotdeauna aceeași traiectorie.
Obiectele tale puse într-o lumină complet nouă
Întregul tău inventar din CS:GO te va însoți în Counter-Strike 2. Nu doar că vei păstra fiecare obiect pe care l-ai obținut de-a lungul anilor, dar acestea vor beneficia de noul sistem de iluminare și materialele motorului Source 2.

Pe lângă faptul că jocul este compatibil cu modelele și finisajele din CS:GO, toate armele implicite au fost îmbunătățite cu modele de înaltă rezoluție, iar câteva dintre finisajele de arme profită de aceste modele noi.
Efecte vizuale de înaltă definiție
De la interfață la joc, toate efectele vizuale au fost reconcepute.
Toate efectele vizuale au fost actualizate pentru Counter-Strike 2. Folosind sistemul de iluminare și sistemul de particule ale motorului Source 2, am creat aspecte și comportamente nou-nouțe pentru apă, explozii, foc, fum, lumina produsă de focurile de armă, urmele de gloanțe, efectele de impact și multe altele.
Elementele vizuale din joc
Cele mai importante elemente vizuale din jocul Counter-Strike 2 au fost reconcepute pornind de la premisa că acestea trebuie să poată fi distinse cu ușurință. Astfel, zonele de impact ale gloanțelor pot fi văzute cu ușurință de la distanță, iar urmele direcționale de sânge (care se vor usca în timp) îți vor oferi mai multe informații pe parcurs ce te deplasezi pe hartă.
Efecte ambientale
Experimentează efecte complet reconcepute, precum explozii, foc, iluminarea explozibilului C4 și multe altele. Profitând la maxim de motorul Source 2 și hardware-ul modern, efectele ambientale din Counter-Strike 2 se bucură de o fidelitate vizuală îmbunătățită și o mai mare coerență.
Îmbunătățiri pentru interfață
Interfața din Counter-Strike 2 a fost complet refăcută și conține efecte vizuale noi pentru interfața din timpul jocului. Aceste îmbunătățiri nu sunt numai de natură estetică, ci ele îi și comunică jucătorului informații importante despre meci.
Sunet precis
Refăcut, reechilibrat, reverberat
Sunetele din Counter-Strike 2 au fost refăcute pentru a reflecta mai bine mediul fizic, a fi mai ușor de distins și pentru a transmite mai multe informații. De asemenea, acestea au fost reglate pentru a oferi o experiență de ascultare mai confortabilă.
Iar asta nu e tot
Testarea limitată va evalua doar o anumită serie de funcționalități ale jocului Counter-Strike 2, astfel încât marile probleme să fie remediate până la vară. Ca urmare, o mulțime de alte funcționalități vor urma să fie incluse. În doar câteva luni vom dezvălui toate informațiile despre Counter-Strike 2 pe care abia așteptăm să le împărtășim cu voi.